slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4

IDC Security Roadshow 2020

A WITSEC ismét szakmai partner az idei IDC Biztonság konferencián.

Az esemény oldala és regisztráció: https://www.idc.com/cee/events/66877-idc-security-roadshow-2020

IDC Security Roadshow 2020 Tanácsadó Testület

BSides Budapest 2020

 

Új időpont! Május 28.

 

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre hazánkban a nemzetközileg elismert BSides IT-biztonsági konferencia 2020. május 28-án a budapesti Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban, ahová 24 előadó érkezik 15 különböző országból, izgalmas témákkal. Jegyek már kaphatók az eseményre.

A BSides Budapest 2020 szakmai partnere a WITSEC.

Nők az IT-ban

Régóta gondolkodom, honnan foghatnám meg ezt az élményt, amit a WITSEC-be kapcsolódás jelent. 

Mostanra azt hiszem, két irányból tudnám megfogni.

Egyedülálló életút, képességek és a nőiesség, ami mindent átitat.

Sokáig gondolkodtam a saját helyemen is a szervezeten belül.

Hiszen kívülről úgy tűnt, itt mindenki vérprofi. Ez igaz is, de nem úgy, ahogy én kezdetben gondoltam.

Tags: 

Mit adott nekem a WITSEC mentorság – a cipőkön kívül?

Shoe shopping

Hát igen, a cipők. Úgy tűnik, a cipővásárlás a WITSEC egyik visszatérő témája. Közismert tény, hogy ha nő vagy, sok cipőre van szükséged. De a WITSEC mentori kapcsolat vonatkozásában ez sokkal többet jelent. Ha WITSEC mentor vagy, néha meg kell tanítanod az ifjú hölgyeket tűsarkakon járni. Mivel mégis csak IT szakember vagy, először elmagyarázod az elméletet (a fizikát, az egyensúlyt és a többit), aztán demonstrálod a gyakorlatot és esetleg kiválasztod neki élete első, kicsit platformos tűsarkúját. A következő napon aztán nagyon szórakoztató üzeneteket kapsz a lépcsők megmászásának hihetetlen kihívásairól meg a kollégák elismerő tekintetéről, majd a nap végén jön az utolsó üzi az izomlázról, ami a hitetlenkedő kérdéssel zárul: “Te hogy tudod ezt csinálni minden nap?” Ráadásul néha a folyamat közben vehetsz magadnak néhány cipőt.

Tags: 

SOC Summit

Figyelmetekbe ajánljuk a SOC Summitot október 30-án az Akváriumban. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A WITSEC standnál találkozhattok velünk és Polereczki Andrea elő is ad.

SOC summit banner 

WITSEC szakmai nap 2019

 

> > > > > VISSZAJELZÉS < < < < <

 TELTHÁZ!!!

Kedves Érdeklődők!ECSM logó

Örömmel tudatjuk, hogy 2019. október 10-én ismét megrendezzük a WITSEC szakmai napot, vagy ha úgy jobban tetszik, konferenciát. Minden érdeklődőt, diákot (középiskolást, főiskolást, egyetemistát), szimpatizánst, bizonytalant és kíváncsi szakmabelit szeretettel várunk. Közérthető szakmai előadásokkal és WITSEC bemutatkozással készülünk. A szakmai nap nyelve MAGYAR, pár angol nyelvű előadással fűszerezve.

Szakmai nap GYIK 2019

Eddig a következő kérdéseket kaptuk a 2019. október 10-ére tervezett 4. WITSEC szakmai nappal kapcsolatban:

Kiknek szól ez a rendezvény?

Miért magyarul és angolul tartjátok a 4. szakmai napot?

Tényleg ingyenes a rendezvény? Az hogy lehet?

Ebéd lesz?

Parkoló van?

Dress code van?

Ha ezeken kívül is van még kérdésetek, írjátok meg nekünk nyogodtan! Itt vannak az elérhetőségeik.  

ITBN 2019

Szeptember 25-26. ismét megrendezésre kerül Magyarország legjelentősebb kiberbiztonsági szakmai rendezvénye, az ITBN CONF-EXPO!

Az ITBN 2004-ben indult, de ma már nem csupán az Informatikai Biztonság Napjának ünnepe, hanem olyan professzionális fórum, mely neves hazai és külföldi kiállítók és előadók prezentációin keresztül közel hozza a legfrissebb trendeket és innovációkat. A rendezvény célja az is, hogy számos networking lehetőséggel, élménnyel és interaktív programmal élénkítse az üzleti kapcsolatok kiépítését és erősítse az IT-biztonsági szakma összefogását.

Oldalak

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer