WITSEC szakmai nap 2023

Kedves Érdeklődők!

Örömmel tudatjuk, hogy 2023. október 18-án ismét megrendezzük a WITSEC szakmai napot. A helyszín a Magyar Telekom székházban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.) lesz. A nagyszínpadot és a kistermet is közvetíteni fogjuk, viszont aki tud, érdemes eljönni személyesen, sok érdekes programmal készülünk. Minden érdeklődőt, diákot (középiskolást, főiskolást, egyetemistát), szimpatizánst, bizonytalant és kíváncsi szakmabelit szeretettel várunk. Közérthető szakmai előadásokkal és WITSEC bemutatkozással készülünk. A szakmai nap nyelve MAGYAR.

WITSEC közgyűlés 2023

Kedves Tagtársak!
Ezúton küldöm a meghívót a WITSEC éves közgyűlésére, melyet 2023. február 14-én 18:00 órától (a megismételt közgyűlést 18:30 órától) tartunk a 1145 Budapest, Törökőr utca 22. címen, a PR-Audit irodában. Igény esetén igyekszünk megoldani az online részvételi lehetőséget is.
 

WITSEC szakmai nap 2022

Kedves Érdeklődők!

Örömmel tudatjuk, hogy 2022. október 26-án ismét megrendezzük a WITSEC szakmai napot. A helyszín az MVM székházban (1031 Budapest, Szentendrei út 207-209., bejárat az Anikó utca 4. felől) lesz és ezúttal végre újra személyesen találkozhatunk. A nagyszínpadot közvetíteni is fogjuk, viszont aki tud, érdemes eljönni személyesen, sok érdekes programmal készülünk. Minden érdeklődőt, diákot (középiskolást, főiskolást, egyetemistát), szimpatizánst, bizonytalant és kíváncsi szakmabelit szeretettel várunk. Közérthető szakmai előadásokkal és WITSEC bemutatkozással készülünk. A szakmai nap nyelve MAGYAR.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az ISACA és (ISC)2 által elfogadott CPE pontokat adunk.

WITSEC közgyűlés 2022

Kedves Tagtársak!

 

A WITSEC éves közgyűlését 2022. február 24-én 17:00 órától (a megismételt közgyűlést 18:00 órától) tartjuk a HOPIN-on. 

https://hopin.com/events/witsec-2022-kozgyules

A tervezett napirend:

1, Levezető elnök, jegyzőkönyv-vezető és jegyzőkönyv-hitelesítők megválasztása
2, Az Elnökség beszámolója a 2021-es évről
3, Az Elnökség beszámolója a 2022-es tervekről

 

WITSEC szakmai nap 2021

Kedves Érdeklődők!

Örömmel tudatjuk, hogy 2021. október 7-én ismét megrendezzük a WITSEC szakmai napot, vagy ha úgy jobban tetszik, konferenciát. Minden érdeklődőt, diákot (középiskolást, főiskolást, egyetemistát), szimpatizánst, bizonytalant és kíváncsi szakmabelit szeretettel várunk. Közérthető szakmai előadásokkal és WITSEC bemutatkozással készülünk. A szakmai nap nyelve MAGYAR, pár angol nyelvű előadással fűszerezve.

A rendezvényt online a Hopin platformon tartjuk.

WITSEC közgyűlés 2021

Kedves Tagtársak!

 

A WITSEC éves közgyűlését 2021. március 17-én 17:00 órától (a megismételt közgyűlést 18:00 órától) tartjuk a HOPIN-on. 

https://hopin.com/events/witsec-2021-kozgyules

A tervezett napirend:

1, Levezető elnök, jegyzőkönyv-vezető és jegyzőkönyv-hitelesítők megválasztása
2, Az Elnökség beszámolója a 2020-as évről
3, Az Elnökség beszámolója a 2021-es tervekről

 

WITSEC szakmai nap 2020

Kedves Érdeklődők!

Örömmel tudatjuk, hogy 2020. október 15-én ismét megrendezzük a WITSEC szakmai napot, vagy ha úgy jobban tetszik, konferenciát. Minden érdeklődőt, diákot (középiskolást, főiskolást, egyetemistát), szimpatizánst, bizonytalant és kíváncsi szakmabelit szeretettel várunk. Közérthető szakmai előadásokkal és WITSEC bemutatkozással készülünk. A szakmai nap nyelve MAGYAR, pár angol nyelvű előadással fűszerezve.

Idén első ízben az eseményt teljes egészében online, a Hopin platformon tartjuk.

Nők az IT-ban

Régóta gondolkodom, honnan foghatnám meg ezt az élményt, amit a WITSEC-be kapcsolódás jelent. 

Mostanra azt hiszem, két irányból tudnám megfogni.

Egyedülálló életút, képességek és a nőiesség, ami mindent átitat.

Sokáig gondolkodtam a saját helyemen is a szervezeten belül.

Hiszen kívülről úgy tűnt, itt mindenki vérprofi. Ez igaz is, de nem úgy, ahogy én kezdetben gondoltam.

Mit adott nekem a WITSEC mentorság – a cipőkön kívül?

Shoe shopping

Hát igen, a cipők. Úgy tűnik, a cipővásárlás a WITSEC egyik visszatérő témája. Közismert tény, hogy ha nő vagy, sok cipőre van szükséged. De a WITSEC mentori kapcsolat vonatkozásában ez sokkal többet jelent. Ha WITSEC mentor vagy, néha meg kell tanítanod az ifjú hölgyeket tűsarkakon járni. Mivel mégis csak IT szakember vagy, először elmagyarázod az elméletet (a fizikát, az egyensúlyt és a többit), aztán demonstrálod a gyakorlatot és esetleg kiválasztod neki élete első, kicsit platformos tűsarkúját. A következő napon aztán nagyon szórakoztató üzeneteket kapsz a lépcsők megmászásának hihetetlen kihívásairól meg a kollégák elismerő tekintetéről, majd a nap végén jön az utolsó üzi az izomlázról, ami a hitetlenkedő kérdéssel zárul: “Te hogy tudod ezt csinálni minden nap?” Ráadásul néha a folyamat közben vehetsz magadnak néhány cipőt.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer